Om Murermester Claus Vilstrup​

​Murermester Claus Vilstrup har 40 års erfaring som murer inden for murerfaget. Vi udfører bl.a.:

​Vi kører i hele Nordsjælland, herunder blandt andet i Snekkersten, Helsingør og Espergærde for private såvel som virksomheder. Når du benytter dig af Murermester Claus Vilstrup til dit murerarbejde, kan du vide dig sikker på, at du modtager et perfekt resultat. Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for ordentligt udført arbejde. Du bør derfor ikke tøve med at ringe for at modtage et uforpligtende tilbud.

Murerfirma med brede kompetencer

Hos Murermester Claus Vilstrup finder du en alsidig murer, der udfører mange former for opgaver inden for murerfaget. Vi løser opgaver for både landbruget, industrien og private og for offentlige såvel som private bygherrer.​

​Ingen opgaver er for store eller for små. Uanset om det drejer sig om en mindre reparationsopgave eller en større tilbygning vil det være os en fornøjelse at hjælpe dig med netop dit murerarbejde.

Kontakt din lokale murermester for et godt tilbud

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, og du eksempelvis har spørgsmål såsom ”Hvad koster en murer?”, er du mere end velkommen til at kontakte os, og til at fortælle os om din opgave. Herefter har vi mulighed for at udarbejde et uforpligtende tilbud med en skarp pris.

Ring til os på telefon 2674 0862 eller send en mail til c.l.vilstrup@stofanet.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig mere yderligere oplysninger om priser samt øvrig information.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage  med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Murermester Claus Vilstrup og få en god pris på din opgave

Har du brug for en murer eller professionel rådgivning til dit næste projekt, så kontakt os på telefon 2674 0862 eller e-mail c.l.vilstrup@stofanet.dk.

Murermester Claus Vilstrup​

​Murermester Claus Vilstrup er et murerfirma i Snekkersten i konstant udvikling. Vi er kendt som en af de bedste murere, du kan finde.

Byggeriets​ Ankenævn

Nørre Voldgade 106

1358 København K

www.byggerietsankenaevn.dk

Kontakt os

​Murermester Claus Vilstrup

CVR: 29016933

Telefon: 2674 0862

E-mail: c.l.vilstrup@stofanet.dk

​Nørrevej 28

3070 Snekkersten

Gå til rutevejledning

Medlem af Dansk Byggeri​

​Murermester Claus Vittrup er medlem af garantiordningen for håndværkere, Dansk Byggeri, og er dækket af Byg Garanti.

danskbyggeri

​© 2019  ​Murermester Claus Vilstrup

Send os din mureropgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt