Omfugning af murværk – facader og fritstående mure

Vi lægger vægt på kvalitet og sikrer et perfekt resultat

Er det snart tid til omfugning af murværk? Så lad os renovere din mur. Hos Murermester Claus Vilstrup har vi mange års erfaring med renovering af facader og andet murværk. Vi lægger stor vægt på kvalitet, og vi er naturligvis medlem af Byg Garanti. Derfor kan du altid være sikker på at få et perfekt resultat. Vi udfører murerarbejde for kunder i blandt andet Snekkersten, Helsingør, Espergærde og omegn.​

Ælde, sætningsskader, murbier og frostskader

Vi hos Murermester Claus Vilstrup har stor ekspertise med alle former for omfugning af murværk. Det kan være i forbindelse med facaderenovering, fritstående mure og indvendige mure. Fuger behøver sjældent nogen form for vedligeholdelse, men ælde, sætningsskader, murbier og frostskader kan gøre det nødvendigt. Der kan også være æstetiske årsager til en renovering.

Det er vigtigt at renovere murværket, hvis der er skader. Skaderne kan brede sig, og det kan i værste fald føre til fugtskader inde i huset.

Vi tilbyder alle former for omfugning af murværk. I mange tilfælde er det nok med en mindre reparation, men der kan også være behov for at fuge hele facaden om. Det giver samtidig det flotteste resultat.​

Kontakt os for at få et tilbud på omfugning af murværk

Du er velkommen til at få mere information om vores priser, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på muren. Her kan vi komme med en vurdering af murens generelle tilstand, og vi kan tage en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vores erfarne murermester lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for omfugning af murværk.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage  med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Murermester Claus Vilstrup og få en god pris på din opgave

Har du brug for en murer eller professionel rådgivning til dit næste projekt, så kontakt os på telefon 2674 0862 eller e-mail c.l.vilstrup@stofanet.dk.

Murermester Claus Vilstrup​

​Murermester Claus Vilstrup er et murerfirma i Snekkersten i konstant udvikling. Vi er kendt som en af de bedste murere, du kan finde.

Byggeriets​ Ankenævn

Nørre Voldgade 106

1358 København K

www.byggerietsankenaevn.dk

Kontakt os

​Murermester Claus Vilstrup

CVR: 29016933

Telefon: 2674 0862

E-mail: c.l.vilstrup@stofanet.dk

​Nørrevej 28

3070 Snekkersten

Gå til rutevejledning

Medlem af Dansk Byggeri​

​Murermester Claus Vittrup er medlem af garantiordningen for håndværkere, Dansk Byggeri, og er dækket af Byg Garanti.

danskbyggeri

​© 2019  ​Murermester Claus Vilstrup

Send os din mureropgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt