​Renovering af badeværelse er en af vores spidskompetencer

​​Er det blevet til tid nyt badeværelse?​

Har du en drøm om et nyt badeværelse, så har vi erfaringen. Hos Murermester Claus Vilstrup har vi udført opsætning og renovering af badeværelse for forskellige kunder med nyt bad i blandt andet Helsingør, Snekkersten og Espergærde - både private og virksomheder. Når det kommer til badeværelset, er flisearbejde blandt vores spidskompetencer. Vi udfører alt, og for eksempel bruger vi HTH os som samarbejdspartner til at mure køkkener, badeværelser og andre rum. 

Er du interesseret i en total renovering af badeværelse eller en anden form for murerarbejde såsom omfugning af murværk, renovering af skorsten eller køkkenrenovering, så løser vi også det. Her har vi en række faste og stabile samarbejdspartnere, vi bruger til at sikre, at du får det optimale til den rette tid og en billig pris sammen med vores murermester.

Få kompetent rådgivning til nyt badeværelse

Med vores store erfaring som murer med etablering og renovering af badeværelse kan vi rådgive dig til den rette løsning i forhold til ønsker, behov, budget og ikke mindst muligheder og materialevalg. Uanset om du har en færdig ide eller gerne vil have inspiration til et nyt badeværelse, står vi klar klar.

Vi kan kigge på dit forslag til badeværelsesrenoveringen sammen med blikkenslageren, så der er taget forbehold for rørføring med mere.

Vi kan også tilbyde farveprøver på eksempelvis fliser og fuger, så du har det bedste visuelle udgangspunkt, inden du vælger dit nye badeværelse.

Få et uforpligtende tilbud og priser på renovering af badeværelse

Et badeværelse skal holde i mange år. Samtidig skal processen helst forløbe så hurtigt som muligt. Vi har rutinen til at få det hele til at gå op. Du kan altid tage fat i os på telefon 2674 0862, eller skrive til e-mail c.l.vilstrup@stofanet.dk, hvis du skal have nyt badeværelse eller ønsker at få renoveret dit nuværende.​

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage  med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Murermester Claus Vilstrup og få en god pris på din opgave

Har du brug for en murer eller professionel rådgivning til dit næste projekt, så kontakt os på telefon 2674 0862 eller e-mail c.l.vilstrup@stofanet.dk.

Murermester Claus Vilstrup​

​Murermester Claus Vilstrup er et murerfirma i Snekkersten i konstant udvikling. Vi er kendt som en af de bedste murere, du kan finde.

Byggeriets​ Ankenævn

Nørre Voldgade 106

1358 København K

www.byggerietsankenaevn.dk

Kontakt os

​Murermester Claus Vilstrup

CVR: 29016933

Telefon: 2674 0862

E-mail: c.l.vilstrup@stofanet.dk

​Nørrevej 28

3070 Snekkersten

Gå til rutevejledning

Medlem af Dansk Byggeri​

​Murermester Claus Vittrup er medlem af garantiordningen for håndværkere, Dansk Byggeri, og er dækket af Byg Garanti.

danskbyggeri

​© 2019  ​Murermester Claus Vilstrup

Send os din mureropgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt