Renovering af badeværelse er en af vores spidskompetencer

​Har du en drøm om et nyt badeværelse, så har vi erfaringen. Hos Murermester Claus Vilstrup har vi udført opsætning og renovering af badeværelse for forskellige kunder i blandt andet Helsingør, Snekkersten og Espergærde - både private og virksomheder.

Når det kommer til badeværelset, er flisearbejdet blandt vores spidskompetencer. Vi udfører alt, og for eksempel bruger HTH os som samarbejdspartner til at mure køkkener, badeværelser og andre rum. 

Er du interesseret i en total renovering af badeværelse eller en anden form for murerarbejde, løser vi også det. Her har vi en række faste og stabile samarbejdspartnere, vi bruger til at sikre, at du får det optimale til den rette tid og pris.

Få kompetent rådgivning til nyt badeværelse

Med vores store erfaring med etablering og renovering af badeværelse kan vi rådgive dig til den rette løsning i forhold til ønsker, behov, budget og ikke mindst muligheder og materialevalg. Uanset om du har en færdig ide eller gerne vil have inspiration til et nyt badeværelse, er vi klar.

Vi kan kigge på dit forslag sammen med blikkenslageren, så der er taget forbehold for rørføring med mere.

Vi kan også tilbyde farveprøver på eksempelvis fliser og fuger, så du har det bedste visuelle udgangspunkt, inden du vælger dit nye badeværelse.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse

Et badeværelse skal holde i mange år. Samtidig skal processen helst forløbe så hurtigt som muligt. Vi har rutinen til at få det hele til at gå op.

Du kan altid tage fat i os på telefon 26 74 08 62, eller skrive til e-mail c.l.vilstrup@stofanet.dk, hvis du skal have nyt eller renoveret dit nuværende badeværelse.​

​Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​Murermester Claus Vilstrup

Nørrevej 28

3070 Snekkersten

Telefon: 26 74 08 62
E-mail: c.l.vilstrup@stofanet.dk
CVR: 29016933

Garantiordning