Totalentreprise af alle slags byggeprojekter

​Hos Murermester Claus Vilstrup får du professionel totalentreprise. Vi har gennemført totalentreprise hos mange tilfredse kunder omkring Helsingør, Snekkersten og Espergærde. 

Så står du og skal i gang med et større byggeprojekt, eller er du allerede i gang, så kan du med fordel overlade ansvaret til os. Som totalentreprenør kan vi styre dit byggeprojekt med sikker hånd, og du slipper for besværet med at kontrollere mange forskellige underleverandører.

Én kontaktperson garanterer en tryg totalentreprise

Vi garanterer dig som kunde en særdeles tryg proces, hvor én fast kontaktperson får alle arbejdsprocesser til at glide. Med en totalentreprise tager vi ansvaret for at få dit byggeprojekt gennemført, og vi indgår de nødvendige aftaler med leverandørerne. 

Vi samarbejder med en række troværdige håndværkere, som er blandt de dygtigste inden for deres felt.

Du får yderst professionel rådgivning hos os lige fra den indledende fase og til de sidste detaljer i byggeprocessen. Vi tilbyder totalentreprise til både private og erhvervskunder inden for alle slags byggeprojekter:

  • Tilbygning
  • Ombygning
  • Renovering
  • Nybyggeri
  • Institutionsbyggeri

Få et uforpligtende tilbud på styring af din byggeproces

Hvis du er interesseret i en stabil byggeproces, hvor intet er overladt til tilfældighederne, så kan du med fordel overlade ansvaret til os. Ring til os på telefon 26 74 08 62 eller skriv til os på e-mail c.l.vilstrup@stofanet.dk

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på din totalentreprise og svarer altid hurtigt tilbage.​

​Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​Murermester Claus Vilstrup

Nørrevej 28

3070 Snekkersten

Telefon: 26 74 08 62
E-mail: c.l.vilstrup@stofanet.dk
CVR: 29016933

Garantiordning