​Flisearbejde i køkkener, på badeværelser og i bryggers

​Hos Murermester Claus Vilstrup i Snekkersten udfører vi diverse former for flisearbejde i køkkener, på badeværelser, og hvor der ellers måtte være behov for professionel opsætning af fliser og klinker. Vi arbejder primært i Helsingør, Espergærde og omegn, men kører ud til kunder i hele Nordsjælland.

Vi udfører både flisearbejde inde og ude, og kan blandt andet tilbyde opsætning af fliser i badeværelse. Vi er specialister inden for området, hvad enten der skal udføres flisearbejde i kælderen, bryggerset eller et helt tredje sted. 

Vi skaffer alle de nødvendige materialer

Skal du have udført professionelt flisearbejde af os, og har du allerede en forestilling om, hvilke fliser der passer til opgaven? 

​Så kan vi skaffe dem hjem for dig, men har du brug for inspiration og rådgivning, kan vi også fremvise et udvalg og komme med vores anbefaling. 

Du behøver altså med andre ord ikke at stå for noget selv – medmindre du allerede har købt de fliser, der skal bruges. Så sætter vi dem selvfølgelig gerne op for dig.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på flisearbejde

Ønsker du et uforpligtende tilbud på flisearbejde, er du velkommen til at kontakte os på telefon 26 74 08 62 eller e-mail c.l.vilstrup@stofanet.dk.​

​Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​Murermester Claus Vilstrup

Nørrevej 28

3070 Snekkersten

Telefon: 26 74 08 62
E-mail: c.l.vilstrup@stofanet.dk
CVR: 29016933

Garantiordning