Flisearbejde i køkkener, på badeværelser og i bryggers

​​Hos Murermester Claus Vilst​rup, din lokale murer i Snekkersten, udfører vi diverse former for flisearbejde i køkkener, på badeværelser, og hvor der ellers måtte være behov for professionel opsætning af fliser og klinker. Vi arbejder primært i Helsingør, Espergærde og omegn, men kører ud til kunder i hele Nordsjælland.

​Vi udfører både flisearbejde inde og ude og kan blandt andet tilbyde opsætning af fliser i badeværelse. Vi er specialister inden for området, hvad enten der skal udføres flisearbejde i forbindelse med totalentreprise eller renovering af badeværelse.

Vi skaffer alle de nødvendige materialer

Skal du have udført professionelt flisearbejde af os, og har du allerede en forestilling om, hvilke fliser der passer til opgaven?

​​Så kan Murermester Claus Vilstrup skaffe dem hjem for dig, men har du brug for inspiration og rådgivning, kan vi også fremvise et udvalg og komme med vores anbefaling. Du behøver altså med andre ord ikke at stå for noget selv – medmindre du allerede har købt de fliser, der skal bruges. Så sætter vi dem selvfølgelig gerne op for dig.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på flisearbejde

Ønsker du et uforpligtende tilbud på flisearbejde, er du velkommen til at kontakte os på telefon 2674 0862 eller e-mail c.l.vilstrup@stofanet.dk.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage  med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Murermester Claus Vilstrup og få en god pris på din opgave

Har du brug for en murer eller professionel rådgivning til dit næste projekt, så kontakt os på telefon 2674 0862 eller e-mail c.l.vilstrup@stofanet.dk.

Murermester Claus Vilstrup​

​Murermester Claus Vilstrup er et murerfirma i Snekkersten i konstant udvikling. Vi er kendt som en af de bedste murere, du kan finde.

Byggeriets​ Ankenævn

Nørre Voldgade 106

1358 København K

www.byggerietsankenaevn.dk

Kontakt os

​Murermester Claus Vilstrup

CVR: 29016933

Telefon: 2674 0862

E-mail: c.l.vilstrup@stofanet.dk

​Nørrevej 28

3070 Snekkersten

Gå til rutevejledning

Medlem af Dansk Byggeri​

​Murermester Claus Vittrup er medlem af garantiordningen for håndværkere, Dansk Byggeri, og er dækket af Byg Garanti.

danskbyggeri

​© 2019  ​Murermester Claus Vilstrup

Send os din mureropgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt