Murermester Claus Vilstrup - Firmaprofil

Murermester Claus Vilstrup har 25 års erfaring inden for murefaget. Alt murerarbejde udføres fra totalentrepriser, badeværelser, facader, tilbygninger osv.

Vi kører i hele Nordsjælland, herunder blandt andet i Snekkersten, Helsingør og Espergærde, for private såvel som virksomheder. Når du benytter dig af murermester Claus Vilstrup til dit murerarbejde, kan du vide dig sikker på, at du modtager et perfekt resultat. 

Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for ordentligt udført arbejde. Du bør derfor ikke tøve med at ringe for at modtage et uforpligtende tilbud.

Murerfirma med brede kompetencer

Hos Murermester Claus Vilstrup finder du en alsidig murerforretning, der udfører mange former for opgaver inden for murerfaget.

Vi løser opgaver for både landbruget, industrien og private og for offentlige såvel som private bygherrer.​

Ingen opgaver er for store eller for små. Uanset om det drejer sig om en mindre reparationsopgave eller en større tilbygning vil det være os en fornøjelse at hjælpe dig med netop dit murerarbejde.

Kontakt din lokale murermester for et godt tilbud

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, og du eksempelvis har spørgsmål såsom ”Hvad koster en murer?”, er du mere end velkommen til at kontakte os, og til at fortælle os om din opgave. Herefter har vi mulighed for at udarbejde et uforpligtende tilbud med en skarp pris.

Ring til os på telefon 26 74 08 62 eller send en mail til c.l.vilstrup@stofanet.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig mere yderligere oplysninger om priser samt øvrig information.​

​Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​Murermester Claus Vilstrup

Nørrevej 28

3070 Snekkersten

Telefon: 26 74 08 62
E-mail: c.l.vilstrup@stofanet.dk
CVR: 29016933

Garantiordning