​Renovering af kælder samt radonsikring tilbydes

​Skal du i gang med en kælderrenovering eller udgravning af kælder? Så kommer vi hos Mure​rmester Claus Vilstrup gerne og hjælper dig. Vi er et professionelt murerfirma med mange års erfaring inden for renovering af kælder og herunder radonsikring. Vi servicerer alle kunder fra Snekkersten, Helsingør, Espergærde og omegn.

Hvis du skal i gang med renovering af kælder, er vi en oplagt samarbejdspartner at kontakte. Vi har nemlig stor erfaring på området og kan derfor løse mange forskellige opgaver. Vi kan eksempelvis hjælpe med den korrekte varmeisolering i gulv og kældervægge, således at du undgår eksempelvis fugtskader. Derudover kan vi stå for facaderenovering eller omfugning af murværk

Hvad er radonsikring?

Radon er et radioaktivt stof, som kan sive op fra undergrunden og forurene luften indendørs. Dette kan være meget sundhedsskadeligt, og derfor er det vigtigt, at der sikres godt mod radon i bygninger. Ved radonsikring opfyldes kravet om en effektiv tætning mod opstigende jordluft, således at radonindholdet i luften indendørs ikke overstiger den lovlige mængde.

Radon kan trænge ind i bygningen gennem sprækker og revner i murværk, og derfor er det særligt vigtigt at sikre mod dette i rum med gulve direkte mod jorden. Din kælder er med andre ord særligt udsat for radon, og derfor bør denne altid være sikret bedst muligt.

Heldigvis har vi hos Murermester Claus Vilstrup stor erfaring på området, og derfor kan du trygt lade os stå for isolering af kældergulv eller loftspudsning hos dig. Vi imødekommer altid dine specifikke behov og giver dig en fordelagtig pris.

Få et godt tilbud på renovering af kælder

Har du spørgsmål til radonsikring eller andre opgaver i forbindelse med renovering af kælder, så er du altid velkommen til at kontakte vores murermester. Det kan eksempelvis være, du ønsker et mere konkret svar på: Hvad koster radonsikring? Hvilket vi gerne giver dig.

Kontakt os på telefon 2674 0862, eller send en mail til c.l.vilstrup@stofanet.dk, så vender vi tilbage med et godt tilbud snarest muligt.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage  med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Murermester Claus Vilstrup og få en god pris på din opgave

Har du brug for en murer eller professionel rådgivning til dit næste projekt, så kontakt os på telefon 2674 0862 eller e-mail c.l.vilstrup@stofanet.dk.

Murermester Claus Vilstrup​

​Murermester Claus Vilstrup er et murerfirma i Snekkersten i konstant udvikling. Vi er kendt som en af de bedste murere, du kan finde.

Byggeriets​ Ankenævn

Nørre Voldgade 106

1358 København K

www.byggerietsankenaevn.dk

Kontakt os

​Murermester Claus Vilstrup

CVR: 29016933

Telefon: 2674 0862

E-mail: c.l.vilstrup@stofanet.dk

​Nørrevej 28

3070 Snekkersten

Gå til rutevejledning

Medlem af Dansk Byggeri​

​Murermester Claus Vittrup er medlem af garantiordningen for håndværkere, Dansk Byggeri, og er dækket af Byg Garanti.

danskbyggeri

​© 2019  ​Murermester Claus Vilstrup

Send os din mureropgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt