Nyt tag lægges af dygtige håndværkere

​Trænger huset til et nyt tag eller reparation af det gamle, så kan vi hos Murermester Claus Vilstrup levere kvalitetsarbejde til både private kunder og erhvervskunder. Vi udfører tagarbejde i området omkring Helsingør, Snekkersten og Espergærde, hvor vi har udført renovering af tag på mange ejendomme.

Vores murere udfører med glæde alt lige fra mindre reparationer af dit tag til den helt store løsning med ny tagbelægning og isolering. 

Er du interesseret i et bedre lysindfald og udsigt, så kan vi også opføre kvalitetssikre kviste på skrå tage, eller vi kan give gamle kviste nyt liv. Et flot nyt tag og flotte tagkviste øger værdien af din bolig.

Få en komplet løsning til et nyt tag

Vi leverer alt inden for tagarbejde og kan tilbyde en komplet pakke med tagprodukter, tilbehør, montering og murerarbejde – alt sammen i høj kvalitet. Du kan også få en aftale om totalentreprise* af dit tagprojekt hos os.

Vi tænker på det hele og giver dig sparring og professionel rådgivning om en fremtidssikret løsning for din ejendom med et nyt tag.

En sådan løsning indeholder ofte energirigtig isolering af dit tag. Som medlem af Dansk Byggeri er alle privatkunder sikret en byggegaranti for det arbejde, vi udfører.

Kontakt os for professionel tagrenovering eller nylægning

Hvis din villa eller virksomhed trænger til nyt tag eller skal repareres, så ring til os på telefon 26 74 08 62 eller send en e-mail til c.l.vilstrup@stofanet.dk

Vi kommer gerne helt ud og undersøger dit eksisterende tag, før vi giver et uforpligtende tilbud.

​​

​Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​Murermester Claus Vilstrup

Nørrevej 28

3070 Snekkersten

Telefon: 26 74 08 62
E-mail: c.l.vilstrup@stofanet.dk
CVR: 29016933

Garantiordning