Renovering af skorsten tilbydes hos os

​Trænger din skorsten til en kærlig hånd? Så kan du trygt kontakte Murermester Claus Vilstrup for professionel hjælp. Vi er et murerfirma med mange års erfaring inden for renovering af skorsten. Vores kunder kommer primært fra Snekkersten, Helsingør og Espergærde, men vi servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

Hvis din skorsten trænger til at blive renoveret eller udskiftet helt, så er vi den rette murer at trække på. Vi kan løse enhver opgave på området, og vi sikrer en holdbar og veludført løsning hver gang.

Vi har mange års erfaring med renovering af skorsten

Vi er et kompetent firma med mere end 25 års erfaring med renovering af skorsten. Derfor er vi i stand til at varetage både simple og mere komplicerede opgaver. Vi kan eksempelvis lave sætningsskader, pudsning af sokkel eller reparation af sokkel. Vi rådgiver naturligvis gerne om, hvilken løsning der er den bedste for dig.

Når du samarbejder med os, kan du forvente høj kvalitet til lave priser. Vi kan eksempelvis levere en muret skorsten fra Isokern til en attraktiv pris. Derudover kommer vi altid til den aftalte tid og rydder naturligvis op efter os selv, når opgaven er løst.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af renovering af skorsten, så kontakt os gerne med det samme. Og hvis du ønsker hjælp til andre opgaver, såsom facaderenovering og renovering af kælder og radonsikring, skal du blot kontakte os, så kan vi også udfører dette for dig. 

Du kan ringe til os på telefon 2674 0862 eller sende en mail til c.l.vilstrup@stofanet.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage  med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Murermester Claus Vilstrup og få en god pris på din opgave

Har du brug for en murer eller professionel rådgivning til dit næste projekt, så kontakt os på telefon 2674 0862 eller e-mail c.l.vilstrup@stofanet.dk.

Murermester Claus Vilstrup​

​Murermester Claus Vilstrup er et murerfirma i Snekkersten i konstant udvikling. Vi er kendt som en af de bedste murere, du kan finde.

Byggeriets​ Ankenævn

Nørre Voldgade 106

1358 København K

www.byggerietsankenaevn.dk

Kontakt os

​Murermester Claus Vilstrup

CVR: 29016933

Telefon: 2674 0862

E-mail: c.l.vilstrup@stofanet.dk

​Nørrevej 28

3070 Snekkersten

Gå til rutevejledning

Medlem af Dansk Byggeri​

​Murermester Claus Vittrup er medlem af garantiordningen for håndværkere, Dansk Byggeri, og er dækket af Byg Garanti.

danskbyggeri

​© 2019  ​Murermester Claus Vilstrup

Send os din mureropgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt